Adventi szépségnaptár

Adventi szépségtippek lépésről lépésre

Szeretne az ünnepi összejöveteleken kirobbanó formában lenni? 24 tippet adunk, hogyan varázsolhatja puhává a bőrét, csillogóvá a haját, s tervezheti meg az ünnepi sminkjét. Jöjjön hát 24 lépésben a Market Central ünnepi szépség tippje, a bevásárló parkunk üzletei segítségével:

 1. Körömlakk – 1 290 Ft – H&M
 2. Vichy Slow age nappali arckrém – 8990 Ft – PatikaPlus gyógyszertár
 3. Organic csigagélszérum – Müller
 4. Alverde fairy nudes szemhéjpúderpaletta – dm
 5. Szemhéjceruza – 1 290 Ft – H&M
 6. He stylezone colour&shine ajakbalzsam – dm
 7. Alverde márványos duo bronzosító – dm
 8. Alverde szemhéjtus golyós aplikátorral – dm
 9. O.V. ajakrúzs – Müller. Az ünnepi smink elengedhetetlen kelléke a piros rúzs, amely akkor a legragyogóbb, ha előtte ajakradírral finoman leradírozzuk az ajkunkat.
 10. Testolaj – 1 990 Ft – H&M
 11. Alverde MED gyógyvizes testápoló 200 ml – dm
 12. Csillogó tusfürdő – 1290 Ft – H&M
 13. Csillámpúder – 1 490 Ft – H&M
 14. Organic Rose Otto arcradír – Müller. Hetente egy alkalommal használja, hogy bőre friss és rugalmas legyen! Nem csak az elhalt hámsejtek eltávolításában segít, de részt vesz az új bőrsejtek képződésében is, valamint segíti a bőr anyagcseréjét is.
 15. He stylezone volume’n’shine szájfény – dm
 16. Univerzális balzsam – 1 990 Ft – H&M
 17. Makeup Factory alapozó – Müller

  És még néhány tipp, ötlet és tanács az ünnepi szépségápoláshoz:

 18. Tudja, hogyan kell helyesen felvinni bőrére az arckrémet? Kezdje az orcáknál, majd haladjon a halánték felé és körkörös mozdulatokkal a homlokot is masszírozza át. Majd induljon el felfelé a nyaktól az állig, így meg tudja akadályozni bőre idő előtti megereszkedését.
 19. Itt az ideje, hogy bejelentkezzen a kozmetikusához. Amennyiben nincs ideje vagy lehetősége, otthon végezzen el egy alapos peelinget.
 20. Egy minőségi arckrém igazi szuperfegyver a ráncok és a bőrhibák ellen. Kisimít és feltölt, hidratál és energiával tölti fel a bőrt. Ne felejtkezzen el a napi, rendszeres bőrápolásról még a pörgős, adventi időszakban sem! És ne az ünnep napján találjuk ki mit viseljünk szenteste az ünnepi vacsorán. Pár nappal előtte érdemes kiválasztani öltözékünket és ellenőrizni, hogy nincs-e rajta folt, vagy nem szakadt-e el a zipzár.
 21. A szemhéjtus csábító és merész, hiszen a kihúzásnak köszönhetően a szem sokkal nagyobbnak tűnhet. Tökéletes tusvonalat csak sok gyakorlás árán lehet elérni, így érdemes többször próbálkozni, hogy az ünnepi smink elkészítésekor tökéletes legyen.
 22. Az ünnepi make upban is visszaköszön a csillogás, szerezzünk hát be egy-egy fényes, ragyogó szemhéjpúdert, glittert vagy körömlakkot!
 23. Kipróbálna egy új hajszínt? Vagy csak egy pár merészebb melírcsíkot szeretne a hajába? A fodrászt sem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, kérjen időpontot ma!
 24. Egy illóolajokban gazdag univerzális balzsam intenzíven hidratál és táplál, különösen a téli, száraz időszakban. Használja bátran nem csak a kéz bőrének ápolására, hanem a könyökre vagy akár az ajkakra is.

Ez a blogcikk a 2016 Téli Passzázs Magazin Beauty rovatának feldolgozása. A blogbejegyzésben megjelenített termékek az eredeti cikk megjelenésének időpontjában kaphatóak, ezért azok később csak illusztrációk. A hasonló termékkategóriákban kapható aktuális kínálattal szeretettel várnak a Market Central Ferihegy bevásárló park üzletei!