Csábító illatok

Csábító illatok

Találd meg az ősz aromáját a parfümödben is!

Rövidülnek a nappalok, és hosszabbodnak az éjszakák. Ilyenkor mindenki egyre jobban vágyik egy kis puhaságra, melegségre. Így van ez az illatoknál is. Ebben az időszakban a kellemes, finom fűszeres parfümök illatai tetszenek nekünk, amelyek felmelegítik a lelkünket és jótékonyan hatnak az érzékeinkre. Jellemző illatok ilyenkor a fahéj, mandula, szegfűszeg, vanília és tonkabab, de hódít a rózsa, a narancsvirág és levendula is. A pacsuli és a szantálfa pedig érzékivé varázsol bármilyen illatkompozíciót. Van aki idegenkedik a nehéz édes illatoktól, ők felidézhetik a nyarat a virágok és az egzotikus gyümölcsök friss, nem kevésbé vonzó illatával is.

 

Ízelítő kínálatunkból

1. Dolce & Gabbana The One for men EDT, Müller 2. Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme EDT, Müller 3. Escada especially delicate notes for woman, dm 4. Mademoiselle azzaro for woman, dm 5. White tea Elizabeth Arden for woman, dm 6. Marc Jacobs Daisy EDT Spray, Müller 7. Bohemian romance Betty Barclay for women, dm 8. Shiseido Ever Bloom EDP, Müller 9. Police dark woman for woman, dm

 


Jelen cikk eredeti, nyomtatott formájában a 2019. őszi Passzázs magazinunk oldalain olvasható.  Az itt szereplő termékek korlátozottan, a készlet erejéig elérhetőek bevásárlóparkunkban.