Vidám topánkák

Vidám topánkák

Most te választod ki a hozzád illő színeket!

Idén tavasszal még mindig hódítanak a pasztellszínek, de a vidám sokszínűségbe belopakodott néhány erősebb árnyalat, és egyre népszerűbbek a metálosan ragyogó lábbelik. A legnagyobb divatdiktátorok azt üzenik, hogy a legfontosabb az, hogy az egész kép legyen vonzó és harmonikus. Így a cipőszínpaletta a teljesszabadságot jelképezi idén.

TIPP

Az ugyanolyan színű cipő és táska már nem trendi. Viszont ajánlott olyan színkombinációkat összeválogatni, amik egy palettán mozognak és harmóni- ában vannak egymással.

 

Mérd fel a terepet üzleteinkben!

1. körömcipő, CCC 2. cipő, Deichmann 3. cipő, Deichmann 4. Lasocki kézitáska, CCC 5. cipő, Deichmann 6. Lasocki topánka, CCC 7. Lasocki cipő, CCC 8. kézitáska, CCC 9. tavaszi cipő, CCC 10. Lasocki cipő, CCC 11. cipő, Deichmann 12. cipő, Deichmann 13. Graceland válltáska, Deichmann 14. cipő, CCC 15. körömcipő, Deichmann 16. Graceland válltáska, Deichmann 17. lakkcipő, CCC 18. vászoncipő, Deichmann 19. Graceland válltáska, Deichmann 20. Lasocki cipő, CCC

 


Jelen cikk eredeti, nyomtatott formájában a 2019. tavaszi Passzázs magazinunk oldalain olvasható.  Az itt szereplő termékek korlátozottan, a készlet erejéig elérhetőek bevásárlóparkunkban.