Parisienne Jeges Praliné-latte!
“Franciaországban járva bármelyik kávézóba térünk be, biztos, hogy a vendégek többsége előtt café au lait, azaz tejeskávé és valamilyen apró édesség van az asztalon. A franciák ugyanis Bordeaux-tól Párizsig bizony eléggé édesszájúak. Egyik kedvenc desszert alapanyaguk a karamella, melyekből évszázadok óta csodálatos bonbonokat és pralinékat készítenek. Aktuális kalandorkávénkat is a franciák klasszikus édes ízei ihlették, hiszen ezek a finomságok a királyi udvartól kezdve a párizsi szabadgondolkodók törzshelyéig mindenhol járt a vendégeknek. A kávé, a karamell és a praliné is régóta a francia kulináris hagyományok része, mi pedig igazi nyári desszertitalt alkottunk belőlük. Édes, hűsítő és elegáns, a lesikkesebb párizsi kávézók teraszán is bármikor megállná a helyét.”