2+1 cicakció a Fressnapfban!

Cicaszámtan: minden 2 db Felix cicaeledel vásárlása után 1 db ingyen jár!

A Fressnapf olyan meglepetéssel készül a cicagazdik számára, amelynek cicusa is kétségkívül örülni fog, és sok közös vidám pillanattal hálálja meg a gondoskodást és a mennyei falatokat! Számoljon újra cicaszámtan akciónk keretein belül, mert nálunk most a 2 valójában 3!

Mindezt a Market Central Fressnapf üzletében!

Minden egyes Félix receptúra prémium minőségű, ízletes alapanyagokból készült és megtalálható benne minden, amire a kis csínytevőknek szüksége lehet. Esszenciális Omega 6 zsírsavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak, annak érdekében, hogy 100%-osan kielégítsék macskája napi szükségleteit. A puha falatkák étvágygerjesztő látványának, mennyei ízének és csalogató illatának kistigrise sem fog tudni ellenállni.

A Felix eledelek széles kínálatában biztosan találsz kedvenced kedvére való ízkombinációt, amely amellett, hogy tápanyagokban gazdag, biztosan kielégíti változatos igényeit. Csirke, lazac, nyúl, bárány és marha ízesítésű csemegék is találhatóak a választékban.

Február 6. és 19. között 2+1 akció a Fressnapfnál! Ha 2 Felix 12*100 grammos tasakos eledelt vásárol, akkor a harmadikat ingyen viheti haza bársonytalpú barátjának. Felkeltettük az érdeklődésed? 🙂

Részletek: www.fressnapf.hu/felix-cicaeledel-akcio-2019-februar 

Nyitvatartás a Market Centralon: ITT