A téli horgászathoz a legjobb horog és csali dukál!

Válaszd decemberi kedvezményes termékeinket a Market Centralon!

Itt van mindjárt a WESTIN PERCY THE PERCH  2990 Ft-ért!

Kicsi, mégis hatalmas – a Percy the Perch keményebb testvére, ami egy kifejezetten nagyhalas csali. Úgy tervezték, hogy egy igazi sügér tökéletes mása legyen. Percy mozgása annyira jó, hogy valószínűleg elijeszti a kisebb fehérhalakat a környékéről, ezáltal a nagyobb ragadozók figyelmét is magára vonja és így válik vadászból zsákmánnyá. A sügért tökéletesen utánzó – a vízben rezgéseket keltő – éles és agresszív úszási stílusa szintén a figyelemfelhívást segíti.

Mit szólsz egy WIZARD WIGGLY BÉKÁHOZ  1490 Ft-ért?

Fő célhala a csuka!

Felhasználási területe: Sekély vízterületek, illetve olyan helyek, ahol a növényzet a víz felszínéig nőtt.

Ezeken a helyeket nem, vagy csak nagyon nehezen tudunk elvezetni műcsalikat. Két megoldás maradt, a popperek és a Wizard Wiggly Béka!

A víz felszíni fröcskölése egyetlen egy ragadozót sem hagy hidegen. Már csak kíváncsiságból is megnézik mi lehet a fejük fölött. Ha pedig odaérnek, mohón rontanak a Wizard békára.

Négyféle, igen fogós színben kapható:

És a csúcsmodell, a CARP EXPERT UV PURPLE   1290, valamint 2590 Ft-ért:

A Carp Expert UV alapjaira építve, nagyon jól viseli ha hosszan a napon kell állnia. És ha sűrűn járunk horgászni, akkor bizony a napon lesz, nincs mese. A speciális adalékoknak köszönhetően nem öregszik el olyan gyorsan, megtartja rugalmasságát és erejét. Rugalmasságát tekintve a középkategóriába sorolható. Nem is túl merev és nem is túl nyúlós. Így tökéletes választás dobáshoz és behúzáshoz is. Bojlis és feeder felszerelésen egyaránt.

Kétféle kiszerelésben kerül forgalomba, 300 és 1000 méterben!

 

Plusz tartalomként pedig megosztjuk veletek Halmos Mihály bejegyzését az ólomfejes horoggal kapcsolatosan:

Egyetlen ólomfejjel ellátott horog, egyetlen apró jig, mégis jól látható, érezhető és kézzel tapintható a pergető módszer talán legegyszerűbb elemének tekinthető kiegészítőjén is az elmúlt évek megállíthatatlan fejlődése. Akik nyomon követik a Wizard család kínálatának bővülését, fejlesztését, azoknak nem meglepő a minőségre vonatkozó kényes figyelem, legyen az bot, orsó, zsinór, vagy éppenséggel a legváltozatosabb rablós előkék valamelyike.

A Wizard által garantált minőséget tartalmazza minden egyes csomag japán jighorog, a legkönnyebb UL kategóriától egészen a Dunán, Tiszán használt legsúlyosabb süllős, harcsás fejekig!

A legszembetűnőbb változást az átlagos jigekhez képest a vékony anyag, a speciális ívben hajtott horogszár és horoghegy jelenti. Az évtizedek alatt megszokott, a plasztikcsali horogszáron történő megtámasztását korábban szolgálni hivatott – és nagyon sok esetben a szétrepesztését is eredményező – ólombütyköt ne keressük egyik Wizard fejen se, nem fogjuk megtalálni, ugyanis nincs!

Higgyétek el, az ólomszár hiánya mostantól áldás. A keményebb anyagú gumi is stabilan ül a száron, nem lesz több indokolatlan hiba, szétrepedésből, anyagsérülésből eredő sérülés!

A repedéses anyaghibák elkerülésén túl előnyként fog jelentkezni az is, hogy nem fogja gusztustalan módon elszínezni a plasztikcsali belsejében oldódó ólom a test jelentős részét, lényegesen rontva ezzel a kívánt összhatáson.

Tökéletesen sima, zsinórroncsoló hatásától teljesen megszabadított ólomfej és horog a legideálisabb plasztikcsalis kombináció érdekében.

Nemcsak a Mann’s, de a lágyabb anyaggal rendelkező L&K gumik is szorosan illeszkednek a vékony horogszárra

A csaliméret, a vízmélység és a vízmozgás (sodrás) kényes összefüggése alapján megválasztott fejmérettel lehetünk eredményesek a jigelés bármely formájában

A legélesebb horoghegy az azonnali akadás érdekében, valamint az ív drasztikusnak mondható megtörése a biztos tartás miatt a fárasztás periódusára.

A vékony horoggal még látványosabban prezentálható a csali a mozgássor teljes fázisában

A szortimentet tekintve ekkora választékkal korábban csak a mai napig keresett Eurojig esetében találkozhattunk. A legkisebb Wizard Master jig 6-os horoggal és 1 grammos fejjel készül, míg a legnagyobb 3/0-ás és 18 grammot nyom. Természetesen a két véglet között óriási a választék, összesen 41 változatból kereshetjük ki a legideálisabbat gumihalunkhoz, vagy twisterünkhöz.

Nyolc centis csali egy nyolc grammos fejjel kombinálva az apadó Tiszára

Jó érzés tudni: se a csali mozgásával, se az akadással nem lehet gond

A helyes csalivezetés jutalma egy makkegészséges, hibátlan süllő

Jó hír az ultra light módszer és a legkisebb csalira esküszűk számára, hogy az apró domis, sügéres, pisztrángos plasztikokhoz is elérhető a Wizard Master. A kicsi és vékony anyagú pár centis gumik a legminimálisabb sérülés elkerülése mellett tűzhetők fel stabilan, biztonságosan.

Kedvenc domis plasztikcsalim immáron Wizard jiggel kombinálva

Gyors halak gyors kapásához elkél egy olyan horog, amelyben joggal bízhatunk minden körülmény között

Nyitvatartás a Market Centralon: ITT