Megjelent a decemberi Passzázs magazin!

Adj teret az ajándék vásárlásnak a Market Centralon! 🎁

Találd meg a legideálisabb ajándékot a legfrissebb Passzázs magazinunk ajándéktippjeivel az egész családnak: nőknek, gyerekeknek és férfiaknak egyaránt van pár tuti súgónk, ki minek örülhet, ha kibontja a fa alatt!
Meríts ötletet az ünnepi lakásdekorációhoz és a szívmelegető karácsonyi ízekhez, édes nedűkhöz, hogy az ünnepi varázst és ragyogást fokozni tudd a már amúgy is izgalmas várakozási időszakban is.
Búcsúztasd a 2018-as évet és köszöntsd a 2019-et üzleteink legtrendibb ruhadarabjaiban, válogass szilveszteri party összeállításainkból, és készülj fel a legcsikorgóbb zimankós időjárásra is!
Ám, mi az újévi fogadalmakra is gondoltunk: itt az ideje előre tervezni a téli sporttal, év eleji mozgásformákkal. Intersport üzletünk ajánlataival könnyen ledolgozhatod az ünnepi asztal mellett felkúszott plusz kilókat.

Passzázs magazinunk decemberi száma december 3-tól már személyesen is lapozható bevásárlóparkunkban kihelyezett újságtartóinkból, valamint december 3. és 14. között a Vecsés és környékbeli vásárlóink postaládáikba is beköltözik a friss, színes magazin.

Ha már nem bírnál magaddal, és online is belelapoznál, akkor azt ITT máris megteheted!

Kellemes ünnepi ajándékvásár barangolást és ráhangolódást kínánunk minden kedves vásárlónknak!  🎄❤⛄