Nagyvárosi kisautók a Market Centralon

Nagyvárosi kisautók a Market Centralon

Érezd meg a száguldás ízét, alacsony fogyasztással!

Egy izgalmas ismerkedésre invitálunk, ugyanis április elején a Ferihegy Autó Kft. jóvoltából két divatos Volkswagen érkezett bevásárlóparkunk területére.

Az egyik a 100%-osan elektromos e-Golf. Ideális városi autó, ám kiemelkedő teljesítményének köszönhetően hosszabb utazásokra is elvihet, hiszen egyetlen feltöltéssel akár 231 km-t is képes megtenni. A jól megválasztott vezetési profil különösen sokat segíthet az energiahatékonyságot illetően, ám ha sportos vagy éppen kényelmes módban támad kedved vezetni, úgy is sokáig kitart az e-tank. Az aksi töltése nagyon egyszerű, akár otthoni áramhálózatról is megoldható. Az intelligens vezetéssegítő rendszerei pedig egyszerűen lenyűgözőek.

Volkswagen e-Golf

A másik az innovatív Tiguan, ami megbirkózik a hegyi szerpentinnel, a tengerparti országúttal és a városi környezettel egyaránt. Igazi erőteljes egyéniség, eredeti stílussal. Dinamikusan alkalmazkodik az igényeidhez, online segéd- és navigációs rendszerei pedig off-road kalandjaid során sem fognak cserben hagyni.

Mindkét modell április végéig vendégeskedik a Market Central területén, addig csodálhatod, ismerkedhetsz velük. Péntektől vasárnapig, déltől este hatig pedig a hostessünk válaszol minden felmerülő kérdésedre a csodaverdákat illetően.

Gyere el, nézd meg őket, szeress beléjük!

 

Kedved támadt egy tesztvezetéshez? Vedd fel a kapcsolatot közvetlenül a Ferihegy Autó Volkswagen szalonjával!