Újdonságok a PecaPlázában

Újdonságok a PecaPlázában

Megérkeztek a Lurefans pergetők!

A Lurefans cég 2007-es indulása óta hódította meg a pergető piacot, igazán egyedi csalijaival, melyek szembetűnően kiváló minőséget képviselnek, kedvező árfekvéssel kombinálva.

Az R65 Rattlesnake egy vertikális wobbler, mely rendkívül sokoldalúan felhasználható. Az 5 cm-es süllyedő csali gyorsabb tempóval vontatva, a felsőbb vízrétegben a balinok ellen is jó fegyver, de vízközt ejtegetve, illetve a medret kutatva, az igazán nagy csukák is rajtaveszhetnek horgain.  

LFR65-110

LFR65-110 | 3,290.-

A CC60 crankbait, méretben a középső tagja a Lurefans leghíresebb és egyben leguniverzálisabb Cunning Cub csaliszériájának.

Többféle vezetési és vontatási módszerrel életre kelthető. Lassan vontatva vagy tempósabban, de jerkelve is működik. Kialakítása farnehéz, így visszaejtős módszernél is igazán figyelemfelkeltő reakciót vált ki.

LFCC6-014

LFCC6-014 | 2.290.-

A teljesen egyedi külsővel rendelkező vízfelszínen húzható wobbler mind külsejével és belső szerkezetével kiemelkedik a műcsalik között. Belső súlyozása és dobhatósága is megkülönbözteti, de alsó uszonya a leglátványosabb eleme, mely teljesen egyenesben tartja vontatás alatt. A balinok és sügerek egyik kiváló műcsalija, mikor a rablások leginkább a víz tetején láthatóak.

LFV87-900

LFV87-900 | 3.590.-

Megnéznéd őket? Olvasd el a részleteket a PecaPláza weboldalán vagy nézz be hozzánk nyitvatartási időben!