Új üzlet: Kenyeres birtok

Kenyeres Birtok Hamburgerező már a Market Central Ferihegy területén is! 

A Kenyeres Birtokon felélesztik az évszázados hagyományokat, azt a fajta organikus tartásmódot, melynek köszönhetően a szürkemarha kizárólag a legelő természetes, kezeletlen fűféléit, valamint gyógy- és fűszernövényeit fogyasztja egész évben. És ezzel el is árultuk a legnagyobb titkot, hogy miért olyan kiváló a szürkemarha húsa. Az ok tehát a természetességben rejlik. E faj akkor érzi jól magát, ha háborítatlanul járhatja a rónaságot, ha zavartalanul legelheti azt, amihez éppen kedve van évszaktól függetlenül. Az így nevelt és szabadon tartott állatok prémium élelmiszereket biztosítanak számunkra. Az extenzív legeltetésnek köszönhetően a már feldolgozott termékeik ízében is megjelennek a birtokukon található gyógy- és fűszernövények. A magyar szürke húsa több egy marhahúsnál!

A Kenyeres Birtok szürkemarhái a legjobb körülmények között, ősi természetüknek tökéletesen megfelelve, félig vadállatként, többszáz hektáron szabadon vándorolnak a Gemencben és a Duna mentén és csak hagyományos, természetes táplálékot fogyasztanak. Félig vad, aktív életmódjuk és természetesen lassú növekedésük miatt húsuk alacsony zsírtartalmú, rendkívül tartalmas, ízük különlegesen karakteres.

A nyitvatartásért kattints ide!

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Passzázs Magazin: A megfelelő szemüveg kiválasztása

Passzázs Magazin: A megfelelő szemüveg kiválasztása

A Vision Express Szemüveg Kínálatában, több mint 50 exkluzív és világmárka közül válogathatsz. 

 

RAY BAN RY1531 gyermek szemüveg Téglalap formája remekül illik több arcformához is. A keret anyaga Acetát, színe Barna, a szemüvegkeret Rugós csuklós. Ray-Ban szemüvegek híresek kiemelkedő

Passzázs Magazin: Interjú Jonas Jonassonnal

Passzázs Magazin: Interjú Jonas Jonassonnal

A próféta és a hülye címmel jelenik meg a szatirikus humoráról ismert Jonas Jonasson új regénye. Ebből az alkalomból készített vele interjút magyarországi kiadója, az Athenaeum.

 

Hogyan foglalná össze a regényt két-három mondatban? Mit jelent az ön számára a

Passzázs magazin: A rendszeres sport fantasztikus hatása

Passzázs magazin: A rendszeres sport fantasztikus hatása

Az aktív sportolás hozzájárul a szív egészségének megőrzéséhez. A csapatban való mozgás segít a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt a szociális interakciókban, a csapatmunka kialakításában és a vezetői készségek fejlesztésében is. A csapatmunka együttműködést és kompromisszumot igényel. Ezek a képességek …