Müller

  •  tel.: +36 (29) 557 930
  •  web: www.mueller.co.hu
  •  Nyitvatartás: H-Szo: 08:00 – 20:00, V: 10:00-18:00

 


Története

Amikor 1953-ban a Müller cég megalakult, még senki sem gondolta, hogy a német kiskereskedelmi láncok egyik legérdekesebb szereplőjévé válik. Mára több mint 600 üzletében kínál vásárlóinak kellemes környezetet a vásárláshoz.
Évek óta töretlenül fejlődik és bővül a cég Németországban és Európa számos országában egyaránt.

A siker titka a következő :
– Óriási választék
– Barátságos környezet
– Udvarias kiszolgálás
– Kedvező árak

Óriási áruválaszték
Svájcban a Müller rendelkezik a legnagyobb drogéria- és gyógyszerkínálattal. De a parfüméria, papíráru, játék és háztartás osztályok is széles áruválasztékkal várják Önt: A kínálat összesen 70.000-féle árucikket tartalmaz. Ragadja meg a lehetőséget!

Jó minőség, alacsony árak
Minőség vonzó áron – már régóta ezt kínálja a Müller ügyfeleinknek. Az Ön számára ez nem jelent mást, mint hogy a kedvező kínálat fejében nem kell lemondania a minőségi termékekről, a jó kiszolgálásról és a vezető márkákról. Térjen be a Müllerbe és győződjön meg róla személyesen!

Luxus vásárlói környezet
Nem lehet leírni, ezt át kell élni. A világos és barátságos légkör, valamint a jól felszerelt polcsorok élménnyé teszik a bevásárlást a Müllernél.
Próbálja ki Ön is!

Majdnem 600 helyen Európában
A Müller Európában most már több, mint 600 helyen várja vásárlóit. Megtalálható a kijelölt helyeken Németországban, Ausztriában, Svájcban, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban, sőt Mallorca-n is!

 

Megújult Müller a Market Centralon!

 

Legnépszerűbb saját márkák