Magas színvonalú termékek Olaszországból

A MAVER története nem csupán egy egyszerű márkáról szól, hanem egy családi vállalkozás hosszú és kitartó munkájának eredménye.

A cég alapítói, Loredana Paioli és Luciano Pirazzini elkötelezettek voltak a horgászat iránt, és ez a szenvedély vezette őket ahhoz, hogy új és innovatív terméke- ket hozzanak létre.

A cég folyamatosan fejlődik és javul, minden egyes új termékük magában foglalja a legújabb technológiát és a legmagasabb minőségi szabványokat. A ‚90-es évek óta a kiváló teljesítményű karbon horgászbotok egyre jobb minősé- gének és az egyre csökkentett súlyúnak köszönhetően a Maver és a Made in Italy kombináció továbbra is újít, és egyre kifinomultabb sportfelszereléseket kínál. A minőségi szabványok következetessége és nagyon magas színvonala nyomán számos más, nemzetközileg is elismert márka bízza termékeik tervezését és gyártását a Minerbio cégre.

A vállalat folyamatosan fejleszti termékeinek tervezését és gyártását, hogy minden horgásznak tökéletesen működő és ergonomikus eszközöket kínáljon. A Maver márka értéke és európai elterjedése szempontjából nagyon fontos volt a Maver UK (Ltd.) 1993-as megnyitása. A tapasztalt csapatnak köszönhetően a cég sikeresen kaput nyitott az európai piacokra, és az új termékeik elnyerték a sporthorgászok elismerését és szeretetét.

Az 100 éves fennállás egy nagy mérföldkő a PAIOLI Sport és a MAVER számára, és büszkén ünneplik ezt a jubileumot, mint az eddigi legnagyobb eredményüket. A cég továbbra is azon dolgozik, hogy megőrizze vezető pozícióját a sporthorgászat területén, és innovatív eszközökkel álljon elő, amelyek megköny- nyítik a horgászatot és élvezetesebbé teszik az időt a vízparton. A MAVER folytatja a küzdelmet a globalizáció és a verseny árnyékában, de a kitartás és a minőség iránti elkötelezettségük mindig győzedelmeskedni fog.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREK