Megérkeztek a Starbucks tavaszi italkülönlegességei!

A tavasz a változás és a változtatás időszaka.

Arra hív minket, hogy éljünk át új élményeket, és merjük elengedni rossz szokásainkat. A megújulás pezsgő izgalmát rejtik a Starbucks visszatérő szezonális kedvencei és meghökkentő újdonságai is, amelyeket akár
már az autónkból is kérhetünk a kávézólánc első magyarországi Drive-Thru kávézójában.

 

RÁZD FEL A SZOKÁSOSAT!

Visszatért a tavalyi év nagy kedvence, a pirított vaníliás Iced Toasted Vanilla Oat Shaken Espresso, de a váratlan párosok kedvelői sem maradnak újdonság nélkül. Esetükben a Caramelised Macadamia Oat Latte hűvös, mégis szenvedélyes párja, a makadámdió és a karamella aromájával fűszerezett új Iced Caramelised Macadamia Oat Shaken Espresso lehet a befutó.

GYÜMÖLCSÖK BŰVKÖRE

Az abszolút újonc a keleti üdeség és a nyugati játékosság innovatív találkozásából született Iced Strawberry Matcha Latte, amely a matcha karakteres ízét egy cseppnyi vaníliával és egy réteg könnyű eperhabbal teszi teljessé.

A tavasz üdeségét hirdeti a Starbucks szezonális szemeskávéja, a Spring Season Blend is, amely fekete cseresz- nyés és cédrusos aromájával hozza el az újjáéledő természet energiáját az otthoni kávézás színterére. Azok a vendégek, akik reusable cupba vagy termoszba kérik az italukat, rengeteget tesznek a környezet megóvásáért, ezt pedig a kávézólánc minden alkalommal 200 forintos kedvezménnyel köszöni meg.

A Starbucks nyitvatartását ide kattintva találod. 

KAPCSOLÓDÓ HÍREK