Passzázs Magazin: A megfelelő szemüveg kiválasztása

A Vision Express Szemüveg Kínálatában, több mint 50 exkluzív és világmárka közül válogathatsz.

 

RAY BAN RY1531 gyermek szemüveg Téglalap formája remekül illik több arcformához is. A keret anyaga Acetát, színe Barna, a szemüvegkeret Rugós csuklós. Ray-Ban szemüvegek híresek kiemelkedő minőségükről, stílusukról és kényelmükről. Nagyon népszerű a hírességek körében is, több filmben is előszeretettel hordják a sztárok. A hagyományos modellektől a modern formatervezésig több féle kivitelben is elérhető számos szemüveg és napszemüveg is.

SEEN SNJK04 gyermek szemüveg Hatszögletű formája remekül illik több arcformához is. A keret anyaga Műanyag, színe Rózsaszín, a szemüvegkeret Rugós csuklós. A Seen termékek minden korosztálynak szólnak, akik megfizethető és egyszerű termékeket keresnek. A Seen egyszerű és modern napszemüvegek nagy és funkcionális gyűjteményét kínálja vonzó áron.

UNOFFICIAL UNOT0042 gyermek szemüveg Kerek formája remekül illik több arcformához is. A keret anyaga Acetát, színe Rózsaszín, a szemüvegkeret Integrált zsanér. Az Unofficial termékei olyan 18-40 éves férfiak és nők számára ajánlott, akik szeretnek különbözni másoktól, de közben mégsem akarnak elrugaszkodni a hagyományoktól. A szemüvegek mind formában mind szín- és anyagválasztásban dacolnak a konvenciókkal. Telített színek, innovatív és minőségi anyagok és nyomtatott acetát jellemzi őket, amiket mind a kifutó ihletett.

UNOFFICIAL UNOT0045 gyermek szemüveg Pilóta formája remekül illik több arcformához is. A keret anyaga Rozsdamentes acél, színe Kék, a szemüvegkeret Integrált zsanér. Az Unofficial termékei olyan 18-40 éves férfiak és nők számára ajánlott, akik szeretnek különbözni másoktól, de közben mégsem akarnak elrugaszkodni a hagyományoktól. A szemüvegek mind formában mind szín- és anyagválasztásban dacolnak a konvenciókkal. Telített színek, innovatív és minőségi anyagok és nyomtatott acetát jellemzi őket, amiket mind a kifutó ihletett.

UNOFFICIAL UNOK5041 gyermek szemüveg Pantó formája remekül illik több arcformához is. A keret anyaga Acetát, színe Kék, a szemüvegkeret Rugós csuklós. Az Unofficial termékei olyan 18-40 éves férfiak és nők számára ajánlott, akik szeretnek különbözni másoktól, de közben mégsem akarnak elrugaszkodni a hagyományoktól. A szemüvegek mind formában mind szín- és anyagválasztásban dacolnak a konvenciókkal. Telített színek, innovatív és minőségi anyagok és nyomtatott acetát jellemzi őket, amiket mind a kifutó ihletett.

 

Modell: Zsófia Monor
Ruha: Tesco

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREK